2011. december 28., szerda

EREDETI Hologrammos Dragon Power 9 DB Kapszula ! - Jelenlegi ára: 3 690 Ft


A hologramm nélküli termékek mind kivétel nélkül hamisak !!
Csak a hologrammal ellátott  Dragon Power az eredeti ! !
3 Doboz 9 db kapszulát tartalmaz
Dragon power használata
A legjobb eredmény elérése érdekében  kapszulát 30-45 perccel a tervezett együttlét előtt kell bevenni bő folyadékkal . Egy kapszulát ajánlott  felezni mert lehetséges , hogy a megfelelő hatás elérésére ez a mennyiség is elég . Természetesen egyénenként változhat a mennyiség de a tapasztalatok azt mutatják , hogy sok esetben elég a fél adag is . Étkezés után  lassabban szívódik fel és hatása is később érződik . Amennyiben étkezés előtt vesszük be hatását sokkal hamarabb eléri akár 20-30 perc .
Kúraszerű alkalmazás esetén 3-4 naponta 1 kapszula bevétele javasolt.
(1-2 naponta fél kapszula is megfelelő )
 
A Dragon Power összetevői:
Chinese Ginseng: A ginszeng gyökerét évszázadok óta használják a Távol-Keleten. Az ázsiai ginszeng a borostyánfélék családjának tagja, mely magában foglalja még az amerikai ginszenget is. Már több mint 400 éve termesztik.   A kínaiak jensennek, azaz embergyökérnek hívják. Nem annyira az emberre kifejtett hatásai (szellemi és fizikai erőnlétfokozó, afrodiziákum), mint inkább a gyökér alakja miatt. Számos, Magyarországon is kapható, kínai eredetű potencianövelő készítmény alapanyaga.
Semen Coicis: A Coicis semen-t biztonságosan alkalmazható szerként tartják számon a tradicionális kínai gyógyászatban.
Caryophyl li: A terméséből, szárából, leveléből és magjából sajtolt illatos olajat a gyógyászatban nagyon sok területen alkalmazzásk.
Herba Epimedii: A tradicionális kínai gyógyászatban is használt gyógynövény, azt tartják, hogy növeli a véráramlást, kitágítja a vérereket, és még a fertőzések ellen is hatásos. Ezek a hatások azok számára lehetnek előnyösek, akik szív-és érrendszeri megbetegedéstől és bronchitistől szenvednek, de a növény szexuális működésre gyakorolt jótékony hatása is ezeknek a tulajdonságoknak tudhatóak be.
Semen Cuscutae: Semen Cuscutae, vagy a Cuscuta magot vese problémákra használják Kínában. Pozitív hatással van a sperma egészségre, és erősíti a immunrendszert.
 
Van mellékhatása?
Sok éves kutatás és fejlesztés eredményeképpen a Dragon Power kiváló eredményeket produkál mellékhatások nélkül!
Mindemellett ez a termék nem ajánlott mindenkinek. Nem ajánlott, ha szívproblémái vagy magasvérnyomás-betegsége van.
Szállítás : Diszkrét postai levélként kerül kézbesítésre !



Jelenlegi ára: 3 690 Ft

Az aukció vége: 2012-01-15 08:26
. EREDETI Hologrammos Dragon Power 9 DB Kapszula ! - Jelenlegi ára: 3 690 Ft

Fontos