2012. január 11., szerda

ZSENIÁLIS!Rizikó-modern idők AKCIÓS!úJ!3 egyben - Jelenlegi ára: 8 499 Ft

A közkedvelt stratégiai játék! Rizikó modern idők! Most nálam a legolcsóbb!!!! Angliából csomagolássérült játék, a doboza sérült de nem vészes, amint a képen látszik, a játék belül teljesen hibátlan az hogy angol nem ront az értékén, magyar szabályt pedig adok! Akik imádják a rizikót ezt még jobban szeretni fogják!
Hidegvér. Elszántság. Bátorság. Ez mind megvan benned?
Sokak első és kedvenc harci stratégiája visszatért modernebb külsővel és frappáns újításokkal, hogy újra belevethesd magad a világ meghódításába mindenféle rizikót felvállalva!
És akkor most mi változott?
A legszembetűnőbb változás a küllemet érinti.  Modern, könnyen átlátható és szerintem az új időkízléséhez nagyon is passzol. A tábla egy modern harcászati térképet idéz fel bennem. Az egységeket immár nyilak szimbolizálják, közülük is van kisebb, ami egy egységet jelent és nagyobb, ami három egységnek felel meg.
Kiknek ajánljuk?
A Rizikó - Modern idők egy sokszereplős harci stratégia, annak minden szépségével és árnyoldalával. Akik szeretik az lehúzódó harcokat és a világot mindig is szerették volna meghódítani, azoknak előszeretettel ajánlom, bár a kocka néha nagyon megtréfálhatja a terveinket.
Izgalmas stratégiai játék, melyben legyél Te az első, aki teljesíti a küldetését. Használd a reptereket, foglald el a fővárosokat manőverezz merészen, hogy megnyerd a játékot. A játékot 3 -féle képen lehet játszani. Alapkiképzés: ez a legkönnyebb és leggyorsabb játék, melyben elsajátíthatod az alapokat. Parancsnoki szoba: gyors, stratégiai játék. A világ leigázása: a klasszikus játék felújított változata, új küldetésekkel és szabályokkal. 3-5 játékos részére.  Így is ismerheted:  Rizikó Modern Idők, RizikóModernIdők,  Rizikó :  Modern Idők



Jelenlegi ára: 8 499 Ft

Az aukció vége: 2012-01-29 09:56
. ZSENIÁLIS!Rizikó-modern idők AKCIÓS!úJ!3 egyben - Jelenlegi ára: 8 499 Ft

Fontos